ELK KIND HEEFT RECHT OP SPORT

Deze sportimpuls heeft als doel om middels de zwemsport kinderen meer aan het bewegen te krijgen. Niet alleen kinderen staan centraal maar ook de ouders worden hierbij betrokken, zodat zij als rolmodel hun kinderen kunnen motiveren en stimuleren om de zwemsport structureel te beoefenen. Leerlingen uit groep 5 van basisschool De Stromen, de Rehobothschool en de Hobbitburcht hebben het eerste halfjaar zwemles gehad in zwembad Aquarijn.

Ouders van kinderen in de leeftijdscategorie van 4-12 jaar kunnen voor €10,- per maand iedere zondag van 9.00-10.00 uur terecht in zwembad Aquarijn. Zwemleraren van Alphen Beweegt verzorgen dan een speciale les om de zwemvaardigheid te stimuleren. De extra zwemactiviteiten zijn tevens onderdeel van het project. Aanmelden voor deze activiteit kan per e-mail: kennismakenmet@azc-alphen.nl.

Aanmelden voor de zwemlessen op zondag kan door uw naam, telefoonnummer en e-mailadres te sturen naar: kennismakenmet@azc-alphen.nl. Onze coaches zullen dan contact met u opnemen.

Samenwerking
Zwemvereniging AZC, Thermen 2 en Alphen Beweegt werken samen met verschillende basisscholen om het schoolzwemmen en de extra zwemactiviteiten te realiseren. Met financiële hulp vanuit de landelijke subsidie kunnen aankomend schooljaar weer nieuwe kinderen deelnemen aan de zwemlessen.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beweeg mee met Alphen!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Logo Header Menu