PLEZIER IN BEWEGEN MET 50+ SPORTS!

Natuurlijk weet u als 50-plusser hoe belangrijk (en fijn) het is om actief in beweging te blijven. Maar soms gooien blessures roet in het eten of is de drempel simpelweg te hoog. Dan is een steuntje in de rug prettig. Tijd Voor Vitaliteit biedt u samen met sportverenigingen uit Alphen aan den Rijn de kans om op een rustige manier en in groepsverband kennis te maken met drie verschillende sporten. Voor vijf euro per les leert u onder professionele begeleiding de basisvaardigheden van de door u gekozen sport. Natuurlijk gaan bij alle lesreeksen gezondheid en gezelligheid voorop. Dus kom in beweging en werk aan uw conditie, balans, flexibiliteit en sociale netwerk. Kiest u voor een lessenreeks tennis, golf of tafeltennis?

TEAN1907_logo_DEF
Tennis

TENNIS BIJ TEAN

Forehand, backhand, volley en aan de slag met de service. Daarna gezellig uitblazen met een lekker (sport)drankje. In de maanden april, mei en juni gaat u bij TEAN (Tennis En Anders Niets!) in een groep van maximaal 6 deelnemers het tennisveld op. In een serie van 10 lessen van een uur komt u erachter hoe leuk en goed tennis is. Na de les kunt u een uur gebruik maken van een baan om vrij te spelen. Een TEAN vrijwilliger speelt dan mee en zo leert u eenvoudig ook alle spelregels. Deze serie eindigt in juni.

Vervolgens kunt u doorstromen in het Zomer Challenge programma van 2019. Zo wordt u tijdelijk lid van TEAN met een eigen spelerspas waarmee u onbeperkt banen kunt reserveren (“afhangen” in TEAN taal), krijgt u een aantal gratis clinics en kunt u meedoen aan het eindtoernooi.

Met deze aanbieding krijgt u tien tennislessen van een uur voor €50,-.

GOLF BIJ GC ZEEGERSLOOT

Slaat u straks een hole-in-one? In een periode van 20 weken gaat u samen met negen andere deelnemers aan de slag met de basis van de golfsport. Een golfprofessional verzorgt iedere week een opbouwende les. Enthousiast? U bent van harte welkom om zo vaak als u wilt op het oefenterrein te komen oefenen! De golfclub stelt golfclubs ter beschikking, zowel voor de lessen als voor het oefenen.

De lesreeks begint met een intake door een in golf gespecialiseerde fysiotherapeut. Na 10 weken krijgt u als deelnemer baanpermissie voor de Par 3 Parkbaan, zodat u ook in de baan kan oefenen. Aan het einde van de cursus zouden de meeste deelnemersin staat moeten zijn handicap 54 te bereiken. Uiteraard bestaat na de lesreeks de mogelijkheid in te stromen in het reguliere aanbod van GC Zeegersloot. Met deze aanbieding neemt u deel aan het programma van 20 weken voor slechts €100,-.

In april 2019 zijn de 1e lesreeksen gestart met maar liefst 60 enthousiaste deelnemers verdeeld over 6 groepen. In het najaar van 2019 gaan we met nieuwe lesreeksen starten. U kan nu al uw belangstelling hiervoor kenbaar maken zodat wij u kunnen informeren als de nieuwe lesdata en tijden bekend zijn.

GC ZEEGERSLOOT_999LOGO staand_2014_2
Golf
ATTC Logo 2016-Blauw-groot
Tafeltennis

TAFELTENNIS BIJ ATTC

Misschien heeft u het lang geleden wel eens gedaan of speelt u weleens een wedstrijdje wanneer u toevallig een tafel tegenkomt. Maar heeft u weleens aan tafeltennis gedacht als uitdagende en toch laagdrempelige gezondheidssport? Tafeltennis is niet alleen goed voor de conditie, spieropbouw en het versterken van uw botten, maar is ook goed voor de mentale gezondheid. Tafeltennissen met leeftijdsgenoten is gezellig en geeft u vertrouwen om op eigen niveau te sporten.

Samen met leeftijdsgenoten gaat u 10 weken (in totaal 15 uur) aan de slag om u weer lekker fit te voelen. Een gediplomeerde trainer zorgt voor een opbouwend bewegingsprogramma en na de lessen is er alle ruimte voor een afsluitende kop thee of koffie. Er start een lesreeks in april en een lesreeks in september. De deelnemers kunnen in de tussentijd ook de recreantenavond bezoeken en na afloop van de lesreeks instromen in het reguliere aanbod van ATTC.

Met deze aanbieding krijgt u tien tafeltennislessen van anderhalf uur voor €50,-.

In september van 2019 gaan we met een nieuwe lesreeks van start. U kan nu al uw belangstelling hiervoor kenbaar maken door een mail te sturen naar Maria ter Hoek, secretaris@attc-tafeltennis.nl  Als de nieuwe lesdata en tijden bekend zijn zullen wij u hierover informeren.

Tijd Voor Vitaliteit wordt mede mogelijk gemaakt en ondersteund door:

Voorwaarden

  • Dit aanbod is alleen geldig voor nieuwe deelnemers. Wanneer u reeds lid bent bij een vereniging, maakt u geen aanspraak op de aanbieding van de betreffende vereniging.
  • Bent u reeds lid van een vereniging, dan kunt u wel gebruik maken van de aanbieding van een andere vereniging.
  • Tijd Voor Vitaliteit gaat uit van lesreeksen. Als deelnemer committeert u zich aan de gehele lesreeks en betaalt u voor het gehele pakket. Betaling per les is dus niet mogelijk.
  • Deelnemer is 50 jaar of ouder.
  • Tijdens de lessenreeks kan er foto- en videomateriaal gemaakt worden. Mocht u als deelnemer hier bezwaar tegen hebben kan dit worden aangegeven op het aanmeldformulier.
  • Deelnemer gaat akkoord met het opslaan van persoonsgegevens door betreffende vereniging.
  • Deelnemer gaat akkoord met het afnemen van vragenlijst en eventueel fysieke test(en).
Logo Header Menu