SKILLS VOOR DE REST VAN JE LEVEN

Alphen Beweegt organiseert in samenwerking met o.a. BC Flair het project Skills For Life. Tijdens Skills For Life gaan we samen opzoek naar jouw talent. We nemen je wekelijks mee in een programma waarbij je aan de slag gaat met verschillende coaches die jou helpen om gezonder en bewuster te leven door middel van voeding en beweging. Ons team gaat niet alleen jou helpen, maar ook je ouders doen mee. Voor je ouders organiseren we diverse bijeenkomsten waar ze ervaringen kunnen uitwisselen met andere ouders en tips krijgen over gezonde voeding en beweging. Bovendien is er voor jou de mogelijkheid om samen met je moeder en vader iedere week samen te gaan fitnessen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Wat gaan we doen
Met Skills For Life leer jij (samen met je ouders) binnen een jaar hoe je fit kunt worden en blijven. Er zijn een hoop activiteiten en lessen waar je aan mee kunt doen, zoals:

Beweeglessen (het aanbod is afhankelijk van je woonplaats)
Fitness (samen met je ouders)
Voedingslessen
Gedragslessen
Rots – en waterlessen gericht op weerbaarheid en zelfverdediging

Deze lessen en activiteiten worden verzorgd op maandagavond, dinsdag- en donderdagmiddag. Hierover krijg je meer informatie tijdens het kennismakingsgesprek.

Facts

  • Voor jongeren van 12 – 18 jaar
  • Woonachtig in Alphen aan den Rijn of Boskoop
  • Je bent boven een gezond gewicht
  • Je beschikt over een grote portie motivatie
  • Je kunt helemaal gratis meedoen en er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers.

Aanmelden

Wat leuk dat je mee wilt doen aan het Skills For Life programma! Vul onderstaand formulier in en onze coaches nemen zo spoedig mogelijk contact op om jou en je ouders uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

Skills For Life 2018

Programma manager contact informatie
Mocht jij of je ouders eerst meer informatie willen dan kan je contact opnemen met Lisa van den Dool – projectmanager Skills for Life
Telefoon: 06-39314996
Mail: l.vandendool@alphenbeweegt.nl

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beweeg mee met Alphen!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Logo Header Menu