NIJNTJE BEWEEGDIPLOMA

Het is belangrijk dat kinderen in een vroegtijdig stadium motorische vaardigheden aanleren, zo wordt onder andere de ontwikkeling van de spiergroepen bevordert. Het Nijntje Beweegdiploma is een speels programma dat hiervoor zorgt.

De vaardigheden die kinderen via Nijntje Beweegdiploma meekrijgen, nemen zij overal mee naar toe. Of ze nu gaan hockeyen, zwemmen, turnen voetballen of spelen in de speeltuin. Een vroege kennismaking met bewegen in combinatie met plezier vergroot de kans dat kinderen lekker in hun vel zitten, meer zelfvertrouwen hebben en een sportieve levensstijl aannemen. Kinderen die aan Nijntje Beweegdiploma deelnemen boeken vooruitgang op motorisch-, fysiek-, mentaal-, en cognitief terrein.

Waar en wanneer
• Gymzaal aan de Honingzwam 6
Maandag van 9.30 tot 10.30 uur Ouder/Kindgym 1,5-4 jaar.

• Gymzaal Oude Wereld 57
Maandag van 16.00 tot 17.00 uur Mini freerunnen 3-6 jaar

• Gymzaal aan de Lupinesingel 11
Vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur Ouder/Kindgym 1,5-4 jaar.
Zaterdag van 8.45 tot 9.45 uur & 9.45 tot 10.45 Peuters /kleuters 3-6 jaar.

 

 

Kosten
Het Nijntje beweegdiploma duurt in totaal 20 lessen. De kosten voor deze 20 lessen zijn totaal €31,-, dit betekent €1,55 per les!

Aanmelden
Aanmelden voor Nijntje Beweegdiploma verplicht je niet lid te blijven van de vereniging en instromen kan op elk gewenst moment. Het bedrag wordt éénmalig per automatische incasso van je rekening afgeschreven door gymnastiekvereniging Hou-Vast.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je een vraag of opmerking, laat het ons middels dit formulier weten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Logo Header Menu