Vakantieactiviteiten tijdens de herfstvakantie
15 oktober 2018
Nieuw in 2019: het spreekuur van de Buurtsportcoach
27 december 2018

The Real Social : Eerste Maatschappelijke Diensttijd project start in Alphen aan den Rijn

the real social

Jongeren die zich vrijwillig inzetten voor de omgeving, de maatschappij en voor hun eigen toekomst. Een soort maatschappelijke stage. Met dat doel starten landelijke proefprojecten van de Maatschappelijke Diensttijd. In Alphen aan den Rijn start in januari The Real Social, één van de eerste proefprojecten.

The Real Social
In Alphen aan den Rijn start The Real Social. The Real Social? Juist in een tijd waarin iedereen gewend is om online sociaal te zijn, is het fijn om dat offline ook te zijn. Een ander helpen maar ook meteen zelf groeien, een cv opbouwen, vergoeding en doorgroeimogelijkheden krijgen. Jongeren van 16 tot 26 krijgen nu de kans om hun talenten en ideeën in te zetten voor kinderen, jongeren en senioren. In Alphen aan den Rijn gebeurt dat middels sport-, cultuur- en gezondheidstrajecten.

De jongeren van The Real Social (teammates) werken samen met teamcaptains van Alphen Beweegt. Deze organisatie zet zich in voor een maatschappij waarin iedereen mee kan doen. Maar wat doen de teammates van The Real Social? Zij gaan bijvoorbeeld enkele uren per week aan de slag met conditietrainingen voor senioren, sporten met verstandelijk beperkten of de natuur in met kinderen. Maar ook het ontwikkelen en uitvoeren van eigen ideeën wordt enthousiast ondersteund.

Are you real? Are you social?
Om Alphen aan den Rijn nog mooier te maken. Om les te geven in een verzorgingstehuis of met mensen met een beperking te sporten. Om Alphense kinderen de natuur te laten ontdekken. Om iets voor een ander te betekenen en tegelijkertijd aan een CV, toekomst en carrière te werken. Om met The Real Social echt iets voor Alphen aan den Rijn te betekenen, schrijven toekomstige teammates zich nu in op therealsocial.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo Header Menu