Skills For Life

Alphen Beweegt organiseert in samenwerking met o.a. BC Flair het project Skills For Life. Tijdens Skills For Life gaan we samen opzoek naar jouw talent. We nemen je wekelijks mee in een programma waarbij je aan de slag gaat met verschillende coaches die jou helpen om gezonder en bewuster te gaan leven door middel van voeding en beweging. Ons team gaat niet alleen jou helpen, maar ook je ouders doen mee. Voor je ouders organiseren we diverse bijeenkomsten waar ze ervaringen kunnen uitwisselen met andere ouders en tips krijgen over gezonde voeding en beweging. Bovendien is er voor jou de mogelijkheid om samen met je moeder en vader iedere week te gaan sporten bij het fitnesscentrum van Fysio van den Berg in Alphen aan den Rijn.

Wat gaan wij doen?

Skills: je zult gedurende het programma begeleid worden door een coach, een diëtiste, een fysiotherapeut en een beweegcoach
Do: wij gaan je helpen om gezondere keuzes te maken op het gebied van voeding en beweging
Move: instructeurs van Fysio van den Berg en beweegcoaches van Alphen Beweegt gaan je helpen bij het bewegen
Sport: Na de eerste 16 weken gaan wij een uitstapje maken naar een lokale sportvereniging, zodat jij er achter komt welke sport jij het leukst vindt
Food: alles rondom koken en eten wordt verzorgd door jouw vaste coach en een diëtiste
Power: om je zelfvertrouwen een boost te geven, worden door Alphen Beweegt in totaal 4 rots- en water lessen georganiseerd waarbij weerbaarheid en zelfverdediging centraal staat.
Fitness: De eerste 16 weken kun je samen met je vader of moeder gaan fitnessen bij Fysio van den Berg in Alphen aan den Rijn.

Waar en wanneer
De lessen en activiteiten worden verzorgd op maandagavond, dinsdag- en woensdagmiddag en  donderdagavond. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen wij je meer informatie geven over de locatie, de exacte tijdstippen en de totale duur van het project.

Voor wie?
Wij richten ons op jongens en meiden met overgewicht tussen de 12 en 18 jaar.

Kosten
Skills For Life is helemaal gratis voor jou en je ouders het enige wat wij vragen is een portie goede zin, een berg enthousiasme en doorzettingsvermogen!

Voor je ouders
Ons team ondersteunt jou en je ouders om op een leuke manier fit te worden en te blijven op een manier die bij jullie past. Bij Skills For Life werken wij met een compleet team: een coach, een diëtiste, een fysiotherapeute en bewegingsdeskundigen. Dit zijn professionals die weten waar ze het over hebben. En die weten waar jullie het over hebben. Samen komen wij tot een plan dat past bij jullie gezinsleven.

Aanmelden
Ben je enthousiast geworden? Wil je er samen met je ouders voor gaan om gezonder te gaan leven? Stuur dan vóór 31 maart a.s. een e-mail met je motivatie en telefoonnummer naar: skillsforlife@vodiservice.nl

Onze coaches zullen dan telefonisch contact opnemen en een afspraak met jou en je ouders inplannen voor een kennismakingsgesprek.

Mocht jij of je ouders meer informatie willen, dan kunnen jullie contact opnemen met Tuncay Aksoy, projectmanager Alphen Beweegt, 06-52607487.

Top